Hartelijk welkom op onze kinderboekenzolder. Wij hebben een prachtige collectie kinderboeken en natuurlijk ook leuke cadeautjes voor bij het feest van de doop, eerste communie en afscheid van de kindernevendienst. Kom gezellig even langs en geniet van het mooie assortiment.Op onze kinderboekenzolder liggen nog veel meer leuke cadeautjes, zoals armbandjes, kettinkjes, rozenkransen, mokken, etc etc.

 

In de spotlights
De gezichten van God

Niemand heeft ooit God gezien. Waar kunnen we God vinden? In de dingen om ons ons heen zijn allerlei signalen die je zou kunnen zien als de aanwezigheid van God. De natuur bijvoorbeeld geeft veel inspiratie om God te vinden. God zou je kunnen zien of voelen als de wind die speelt met een paardenbloemenpluis. Maar ook in woorden van troost en bemoediging. God mag je zien in alle mooie dingen die je tegenkomt. Dit boek gaat over de zoektocht naar God. Het begint met een inleiding die zich richt op volwassenen, er zijn verwijzingen naar diverse Bijbelteksten. Daarna richt het boek zich op kinderen. Elk hoofdstukje beslaat steeds twee pagina's. Het begint op de linkerpagina met een kopje over het onderwerp: Je kunt God herkennen als de wind, als licht, als de nacht, en zo meer. Daaronder staan enkele regels met uitleg.  Op elke rechterpagina staat een vrolijke speelse getekende illustratie in een enigszins abstracte stijl en in heldere kleuren. Uitgave om over na te denken en over te praten.
Pluk het jaar

Het leven zit vol wonderen. Soms wil je daar samen bij stilstaan. In dit gloednieuwe boek van Marjet de Jong vind je gedichten bij allerlei momenten in het kinderleven. Ze gaan over de natuur en de seizoenen, over gevoelens en feesten, over God en de mensen. Ze komen tot leven als je ze leest. Een fijn communiecadeau, ook handig voor de ouder of leerkracht die een leuke tekst zoekt bij een thema.
Home Wie zijn wij? Boeken Kinderboeken Eigen uitgaven Kado's Activiteiten Contact en bestellen
Home

Officiële website van Boekwinkel Het Kruispunt
Kruisweg 1067a Hoofddorp
© 2015-2018 Hoofddorp
www.joannesdedoper.nl

Hosted by Du-llens Websolutions  design by Gunthertjes