Het bestuur en de vaste medewerkers en vrijwilligers van  levensbeschouwelijke boekwinkel Het Kruispunt, komen uit verschillende kerken in Hoofddorp en omgeving. Ze vormen samen een enthousiast team van liefhebbers rond het ANDERE boek. Onze instelling is er te willen zijn voor een zo breed mogelijk publiek.

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Aan onze grote tafel kunt u rustig een boek inkijken en genieten van een kopje koffie of thee.
Op onze tafel staan heel vaak bloemen. De ene keer is dat een ingetogen schikking en een andere keer heel vrolijk en fleurig. In de zomer komen de bloemen uit de pluktuin van de Bijbelse tuin.


 


Ook werken wij mee in het programma van de Raad van Kerken Hoofddorp.

Een aantal van deze bijeenkomsten worden gehouden in onze boekwinkel. 


Wij voelen ons betrokken bij uitgevers zoals: Arkmedia, Jongbloed, Het Boekencentrum, Kok, Ten Have, en hebben een zeer speciale band met Adveniat.

Adveniat  is eind 2010 ontstaan uit de Katholieke Bijbelstichting. Adveniat heeft als doel het bijbels geïnspireerde geloofsverhaal vanuit de katholieke traditie door te vertellen. De naam is ontleend aan de zinsnede uit het Onze Vader: adveniat regnum tuum - uw koninkrijk kome.

Klik even op het plaatje hier links en je kunt de uitgaven van Adveniat bekijken.

Al deze uitgaven zijn in onze boekwinkel te koop!


https://www.adveniat.nl/uploads/flipbook/raaktjeziel2/

Onze boekwinkel is gevestigd in de voormalige paardenstal van de H. Joannes de Doperkerk. Deze unieke locatie zorgt er voor dat u na een bezoekje aan de winkel een wandeling kunt maken in de Bijbelse tuin die achter kerk en winkel ligt.

Parkeerproblemen zijn er niet, want op het terrein rond de winkel is voldoende ruimte.

____________________________________________________________

 

Home Wie zijn wij? Boeken Kinderboeken Eigen uitgaven Kado's Activiteiten Contact en bestellen
Home

Officiële website van Boekwinkel Het Kruispunt
Kruisweg 1067a Hoofddorp
© 2015-2018 Hoofddorp
www.joannesdedoper.nl

Hosted by Du-llens Websolutions  design by Gunthertjes