Hartelijk welkom op onze kinderboekenzolder. Wij hebben een groot assortiment kinderbijbels, maar ook liggen onze tafels vol met kerstboeken en niet te vergeten heel leuke leesboekjes.  

In de spotlightsStruinen door de Schepping

Kinderen houden van de natuur! Ze rennen door het gras, bestuderen vlinders en bouwen hutten of vlotten. Ook ouders gaan graag met hun kinderen de natuur in.

Dit natuurboek verbindt het genieten van de natuur met het geloof in de Schepper. Naast informatieve weetjes over landschappen, dieren en planten lees je Bijbelteksten en vind je creatieve opdrachten. In het hoofdstuk over water lees je over de Jezushagedis, bestudeer je waterdiertjes en geef je ze net als Adam namen. Andere hoofdstukken gaan over de zee en het strand, het bos en de achtertuin, met informatie per seizoen...Schitterend verhaal

De Bijbel staat vol met de prachtigste verhalen. Het is alleen niet altijd even makkelijk om de grote lijn te blijven zien. Schitterend verhaal is een een prachtig boek waarin auteur Kevin DeYoung en illustrator Don Clark de kernboodschap van de Bijbel tot leven laten komen. Hierdoor ontstaat een opwindende ontdekkingstocht door de Bijbel, van paradijs tot de nieuwe hemel en aarde.

Schitterend verhaal staat vol levendige, kleurrijke illustraties die de verhalen extra bijzonder maken. Het boek is geschikt voor kinderen van 5 tot 11 jaar, om voor te lezen of juist om zelf te lezen. Maar ook voor iedereen buiten deze doelgroep is Schitterend verhaal met zijn prachtige vormgeving een waardevolle aanwinst om in de boekenkast te hebben staan.

Klik even op het omslag en je kunt het boek doorbladeren.
 

Officiële website van Boekwinkel Het Kruispunt
Kruisweg 1067a Hoofddorp
© 2015-2017 Hoofddorp

Hosted by Du-llens Websolutions  design by Gunthertjes

Wie zijn wij? Boeken Kinderboeken Eigen uitgaven Kado’s en geschenken Contact & bestellen Inschrijven nieuwsbrief
Home Wie zijn wij? Boeken Kinderboeken Eigen uitgaven Kado's Activiteiten Contact en bestellen
Home